Ελλάδα και μεταναστευτικό

0
134
προσφυγες

Τι συμβαίνει και τι γίνεται αλήθεια με την πατρίδα μας από τα κύματα των λαθροεισβολέων μεταναστών στη χώρα μας;

Ένα ερώτημα που απασχολεί και ανησυχεί όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες…

Στη σημερινή Ελλάδα ο στρατός με τον στρατηλάτη «Καμμένο» στήνει hot spots (χοτ σποτς) για τους λαθροεισβολείς, ενώ αποστολή του είναι η προστασία των συνόρων της χώρας μας από οποιαδήποτε ξένη εισβολή.

Έτσι, εκμεταλλευόμενοι το κενό, οι Τούρκοι δουλέμποροι αλωνίζουν τον ελληνικό χώρο μεταφέροντας καραβιές λαθροεισβολέων.

Αντί λοιπόν εμείς να οργανώσουμε την αποτροπή αυτών, εναποθέσαμε την τύχη της χώρας μας στην «Ενωμένη Ευρώπη» και η Ενωμένη Ευρώπη ανέθεσε την φύλαξη των συνόρων μας σε ένα άφαντο και ανύπαρκτο ΝΑΤΟ.

Μιλάμε για μια Ευρώπη που γονατίζει μπροστά σε μια επιλήψιμη χώρα, που βαρύνεται για διωγμούς, σφαγές και γενοκτονίες λαών, ικετεύοντας την να της επιλύσει το πρόβλημα λαθροεισβολής.

Μια Ευρώπη ανίκανη να δράσει με τα δικά της μέσα, που άφθονα διαθέτει και ταπεινώνεται με τα παζάρια του Νταβούτογλου, που την εκβιάζει κερδίζοντας προνόμια οικονομικά και πολιτικά.

Τους εκβιάζει ασύστολα χωρίς διπλωματικά προσχήματα, όπως έκανε πάντοτε από τότε που ξεκίνησε από τις εσχατιές της Ασίας, στα όρια των δασών της Σιβηρίας με τις στέπες της εξωτερικής Μογγολίας και εγκαταστάθηκαν στα όρια της τότε Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η ταπεινότητά μου, αγαπητοί αναγνώστες, αυτή την Ευρώπη, ουδόλως εκτιμά.

Γράφει ο Παναγιώτης Πανταζής, πρώην εκπαιδευτικός, Αντιδήμαρχος δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης Αττικής