Κάναμε την νέα διαδρομή Ιωάννινα – Αθήνα

0
171

Ναι, κάναμε την νέα διαδρομή Ιωάννινα – Αθήνα και σας ενημερώνουμε για αυτό. Μπορεί αρκετός κόσμος τις ημέρες του Πάσχα να ταλαιπωρήθηκε κατά την επιστροφή του, μπορεί, όπως σωστά είχαμε προβλέψει, οι δρόμοι να μην ήταν εξ’ ολοκλήρου έτοιμοι την 31 Μαρτίου, αλλά η αλήθεια είναι ότι η διαδρομή Ιωάννινα -Αθήνα βελτιώθηκε κατά πολύ και από πλευράς χρόνου ταξιδίου αλλά και από πλευράς ασφάλειας. Τούτο επιβεβαιώνουν και τα μικρότερα νούμερα τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφηκαν κατά τις ημέρες του Πάσχα, σε σχέση με πέρσι.

Εμείς, από την στιγμή της δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας ανάδειξης ζητημάτων από και προς την Ήπειρο, ακολουθούσαμε από κοντά την εξέλιξη των έργων και σας ενημερώναμε για αυτό. 

Προς δοκιμή της νέας διαδρομής πραγματοποιήσαμε το ταξίδι Ιωάννινα – Αθήνα, την Τετάρτη του Πάσχα 19.4., κατά τις μεσημβρινές ώρες για να επιτύχουμε κατα το δυνατό καλύτερες συνθήκες προς την συνήθη καθημερινή χρήση της διαδρομής. Ούτε πολλή αλλά ούτε και λίγη κίνηση. Είναι δε σαφές ότι τηρούσαμε απαρρεγκλίτως τα εκάστοτε όρια ταχύτητα ενώ χρησιμοποιήσαμε ένα μεσσαίας κατηγορία αυτοκίνητο 1.600 κυβικών.

Το αποτέλεσμα της διαδρομής ήταν 4 ώρες και 20 λέπτα. Ελπίζουμε όταν θα ολοκληρωθεί το έργο να μειωθεί και άλλο ο χρόνος ταξιδιού.