Με λιγότερα προβλήματα έγινε η διανομή: Με περισσότερα προϊόντα το β’ πακέτο επισιτιστικής βοήθειας στο Δ. Δωδώνης

0
70

Η δεύτερη διανομή πακέτων επισιτιστικής βοήθειας έγινε χθες στο Δήμο Δωδώνης, χωρίς όμως να έχει αντιμετωπιστεί το σύνολο των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν με την έναρξη του προγράμματος.

Αυτή τη φορά το πακέτο περιείχε περισσότερα προϊόντα (πορτοκάλια, μήλα, λάχανα, λάδι και είδη καθαριότητας) σε αντίθεση με το πρώτο που διανεμήθηκε τον Ιανουάριο και αποτελούνταν από ένα μόνο κοτόπουλο.

Ο Δήμος Δωδώνης, με τη συνδρομή των εργαζομένων του και δικά του μέσα, μετέφερε την βοήθεια στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Δωδώνης, Σελλών και Λάκκας Σουλίου, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων και η μετακίνησή τους στην έδρα του Δήμου. Σημειώνεται ότι σε άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, τα πακέτα παραδόθηκαν κατ’ οίκον, από υπαλλήλους του Δήμου.

Η αντιδήμαρχος Μυρτώ Δημακοπούλου, υπεύθυνη για θέματα κοινωνικής πολιτικής, σημείωσε ότι αρκετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν εξ αρχής δεν έχουν επιλυθεί ακόμη. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο Δήμο δεν έχουν φτάσει ακόμη τα τάμπλετ που προβλέπονταν, προκειμένου να υπογράφουν ηλεκτρονικά οι δικαιούχοι.