Απόψεις: Καλοκαίρι 2016 – Αποθήκη “επενδυτών” η Κορινθία / Στάθης Μπούκουρας

0
236

Ιούνιος 2012 – Ιούνιος 2016: 4 χρόνια θεατές στο ίδιο έργο!!!!!
Η Κορινθία χωρίς φωνή, χωρίς εκπροσώπηση, χωρίς κοινωνικό διάλογο, μετατρέπεται από άκρη σε άκρη σε ένα ατέλειωτο hot spot και μάλιστα διαρκούσης της θερινής – τουριστικής περιόδου και οι τοπικές κοινωνίες συντάσσουν ψηφίσματα διαμαρτυρίας που είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Ας μη προσποιούμαστε πλέον ότι δεν ξέρουμε πότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Ήταν 4 χρόνια πριν… Ήταν τότε που έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου, διαμαρτυρόμουν μπροστά από το φορτηγό, φωνάζοντας ως βουλευτής του νομού, ότι η Κορινθία δεν αντέχει ως μικρή κοινωνία, στρατόπεδο μεταναστών – αποθήκες ανθρώπων, χωρίς υποδομή, χωρίς τη γνώμη των Κορινθίων.
Πρώτα ήρθαν τα στρατόπεδα, μετά τα ξενοδοχεία και δεν μπορώ να φανταστώ καν το μετά….
Τότε στιγματίστηκα ως “ακραίο στοιχείο” που έλεγα το αυτονόητο, ότι όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας, από αυτούς που τώρα ανοίγουν στρατόπεδα, ενώ τότε πολιτεύονταν με ατζέντα το κλείσιμο τους αλλά και κυρίως από αυτούς που όψιμα τώρα δήθεν συμπονούν τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων και παρευρίσκονται και στα δημοτικά συμβούλια, προσποιούμενοι τους δήθεν εξοργισμένους με αυτή τη πολιτική την οποίοι οι ίδιοι ψήφισαν και εφάρμοσαν στο Νομό…
Να ενημερώσω τους κυρίους αυτούς ότι δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για μας, δεν έχουμε υποστεί λοβοτομή και θυμόμαστε όλοι τον ρόλο του καθένα σε αυτή την ιστορία.
Εγώ έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατί στάθηκα απέναντι σε αυτή τη πρακτική και να σας ενημερώσω ότι αυτό είναι το “έγκλημα” για το οποίο παραπέμπομαι και στη δίκη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης(!!!), η συμπεριφορά μου εκείνη τη μέρα έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Στάθης Μπούκουρας