Ο Δήμος Κόνιτσας στην τουριστική έκθεση της Κύπρου

0
93

Προωθώντας την τουριστική προβολή του τόπου μας, ο Δήμος Κόνιτσας συμμετείχε δυναμικά με τριμελή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Αντιδημάρχους κ. Κ. Δημάρατου, κ. Χ. Παρασκευά και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δ. Ντάφλη, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ΤΑΞΙΔΙ 2018”, που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου από 20-22 Απριλίου 2018.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, τόσο οι εκπρόσωποι του Δήμου Κόνιτσας, όσο και επιχειρηματίες του τουρισμού συνομίλησαν με εκπροσώπους της Κυπριακής Δημοκρατίας, του ΕΟΤ, του ΚΟΤ, της TUS Airlines και είχαν επαφές με επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού, ενημερώνοντας παράλληλα και  τους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου.

Στην ειδική εκδήλωση-παρουσίαση προορισμού, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Κόνιτσας επιχείρησε με ομιλία της Αντιδημάρχου κ. Κ. Δημάρατου και με προβολή σχετικού video να αναδείξει όλα τα γεωγραφικά, πολιτιστικά, αρχιτεκτονικά, θρησκευτικά, λαογραφικά, αθλητικά και άλλα στοιχεία που καθιστούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την Κόνιτσα και τα χωριά της στον επισκέπτη. Η ανταπόκριση των παρευρεθέντων υπήρξε εξαιρετικά θετική, στοιχείο που δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία για το άμεσο μέλλον.