Αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου της ΝΔ Κυρανάκης και Ζαχαράκη

0
572

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ορίζονται ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Σοφία Ζαχαράκη. Ο μόλις 28 ετών Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP). Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας και στρατηγικής. Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία. Είναι campaign trainer στο International Republican Institute και συνιδρυτής του Transatlantic Youth Summit.

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι 39 ετών και είναι μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, που εξελέγη στο τελευταίο συνέδριο, συγκαταλέγεται επίσης στο στενό πυρήνα συνεργατών του κ.Μητσοτάκη και ήταν ένα από τα στελέχη που μετείχαν στο media training κοινοβουλευτικών και μη κοινοβουλευτικών στελεχών από τους Τάκη Θεοδωρικάκο και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, με στόχο την ανάδειξη νέων προσώπων στην πρώτη επικοινωνιακή γραμμή.

Εκπρόσωπος τύπου, παραμένει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος θα πραγματοποιεί το μπρίφινγκ και τις επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις. Ο κ. Κυρανάκης θα τον αντικαθιστά στο μπρίφινγκ όταν ο κ. Κουμουτσάκος θα απουσιάζει, αλλά ο κυρίως νέος ρόλος των αναπληρωτών εκπροσώπων θα είναι οι εμφανίσεις σε ΜΜΕ, με μία επίσημη ιδιότητα, ώστε να ενισχυθεί το επικοινωνιακό οπλοστάσιο της ΝΔ με νέα πρόσωπα από τη νέα γενιά.