Από αυτούς περιμένουμε;

0
83

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη σύσκεψη φορέων του Νομού Ιωαννίνων που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου, για να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του αεροδρομίου Ιωαννίνων, αρνήθηκαν να υπογράψουν την επιστολή που απηύθυναν προς τον πρωθυπουργό! Από τους τέσσερις βουλευτές ούτε ένας δεν έκανε το χρέος του! Τι φοβήθηκαν; Μήπως τους βάλει στη μαύρη λίστα εκείνο το… νεοκλασικό κτήριο του Μαξίμου; Καθένας κρίνεται από την προσφορά του στον τόπο. Θα έρθουν πάλι εκλογές και τότε θα αξιολογηθούν οι πάντες, όχι από την ομορφιά τους αλλά από το έργο τους.

Οσο για τους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού μας, ένα είναι σίγουρο για αυτούς. Ότι θα μείνουν στην ιστορία του τόπου ως οι μοιραίοι άνθρωποι για τον τόπο.

Ως οι άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να σηκώσουν ανάστημα απέναντι στις αδικίες. Ως οι άνθρωποι που πάνω και πέρα από όλα έβαλαν το κόμμα τους. Επαναλαμβάνουμε κάτι και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Δεν θα είναι εσαεί κυβερνητικοί βουλευτές. Θα μας συναντήσουν αύριο μεθαύριο ξανά από την θέση του απλού πολίτη.