Τα παραλειπόμενα της Κοπής πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κόνιτσας

0
104

Σας ενημερώσαμε προ ημερών για το ξέσπασμα του κ. Οδυσσέα Πότση στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κόνιτσας. Σήμερα επανερχόμαστε για να σας αναφέρουμε όλα τα υπόλοιπα περιστατικά που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης αυτής ήταν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. κ. Γιόγακας, ενώ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων κ. Σπύρος Βασιλείου και ο πρώην Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Αντώνης Φούσας.

Χαιρετισμό απέστειλε και ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης με προσωπική … πινελιά προς τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κόνιτσας και εκδότη των Νέων της Ηπείρου κ. Ζώη Πανταζή. Ο χαιρετισμός αυτός είχε ως εξής:

Προς τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κόνιτσας κ. Ζώη Πανταζή

Αγαπητά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κόνιτσας

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας για το νέο έτος, παρακαλώ δεχτείτε τις θερμές ευχές μου για μια καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά. Εύχομαι η οργάνωση σας και φέτος να επιτύχει τους στόχους της, εκπροσωπόντας την παράταξη μας επάξια και σε αυτή την γωνιά της Ελλάδας μας.

Τονίζω ότι η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, μέσω της ανάπτυξης της αγροτικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας, αποτελεί βασικό πυλώνα του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την θερμή σας υποστήριξη στην υποψηφιότητα μου στις τελευταίες Ευρωεκλογές και προσωπικά τον Πρόεδρο της Τοπικής σας Οργάνωσης κ. Ζώη Πανταζή, που με στηρίζει από τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική.

Καλή χρονιά

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΥΕΡΡ) ”

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τους παρευρισκόμενους ως επιτυχημένη, και όλοι έδωσαν ραντεβού, θεού θέλοντος, για την επόμενη χρονιά, σε αυτήν την μικρή γωνιά του ακριτικού τόπου μας. Μπορεί δε η εκδήλωση να ήταν κομματική, οτιδήποτε όμως προσδίδει στους κατοίκους μια στιγμή ξενοισιάς θα πρέπει να επικροτείται, ειδικά όταν λαμβάνει χώρα και εκτός της κεντρικής Κόνιτσας και δη στο χωριό Μάζι.